Bryggeriet gør sig klar til angreb, Vertikalt angreb

Og vi tog naturligvis over for at se hvad de har gang i til dette års konkurrence.

Mega vert
Verten er i gang med at blive bygget om med en flot ny channel/roll-in(hvad skriver man her?) og poolcoping YEAHH. Efter at have snakket lidt med de lokale fik jeg lokket ud af dem at de også pønser på noget andet med verten. Hvis du kan se extensionen øverst til venstre og så forestille dig volcoms vertrampe, det vert extension corner den rampe har, sådan et håber de lokale på at kunne bygge til denne rampe, det vil give en helt ny dimension til rampen og gøre roll-in'en mere spændende, siger de. Jeg har naturligvis prøvet volcoms rampe og syntes det lyder som en god ide. Naturigvis ville jeg også prøve denne hvis ikke det var fordi der lå nogle jernrør i bunden.
Om jeg er kvalificeret til at udtale mig om vert det ved jeg ikke, men mine stats er rimelige gode, set med danske øjne.
Har droppet alle vertramper på min vej, har skatet birdland i 90'erne og lyngby i 80'erne, kan ikke lave 540, men er god til at drikke øl på patformen. 
Så lyt til mig og tag et smut til Bryggeriet d. 30 januar 2010 (eller før hvis du tør). Hvis ikke rampen er god nok eller du heller ikke lige kan finde dit udstyr så er den store bowl altså også blevet meget federe efter at der er kommet Viking Blocks i hele det store corner. Street arealet er street, ramperne fede og skateshppen har kun boards over 8 så lige gyldigt hvad skal du en tur til Bryggeriet for at prøve deres nye park, den er sku meget vellykket. 

Her er et link direkte til Bryggeriets hjemmeside (link)