Skateboardpanelet 2

De fire favoritter dikterer hvilket brætmærke, der ikke skal ligge under juletræet.

Skateboardpanel forside

 

Det populære skateboardpanel svarer på hvilket boardmærke, de mener, er det værste, og Danni O afslører, at han er vild med at sætte trucks på.

 

Spndx lavede forsidecollagen.

 

 Kim panel 2

 

Kim:

Bright Side. Håber Marius kommer ind i kampen igen. Black Label er desværre også gået hen og blevet pænt ligegyldigt.

 

 Kelså panel 2

 

Kelså:

Det værste mærke er intet mærke. Blank boards er og bliver noget forbandet pjat, der kun tjener til at forfladige den livsnødvendige mytologiske dimension i skateboarding. “Jamen, hvorfor skal jeg betale mere, bare fordi en eller anden Pro skal tjene en dollar?”, skriger geeks; Fordi Pro’s sætter livet på spil for at stoke dig til at skate. Ville du købe en generisk (navnløs) gasovn og stille den op i dit køkken? Ville du drikke en dåseøl, der kom i en hvid dåse med ordet “ØL” trykt med Times New Roman på hvid baggrund?

 

 Fb panel

 

FB:

De fleste tyske mærker… jeg vil faktisk gå så langt som at sige de fleste europæiske mærker. Jeg ved godt, at I sidder og venter på, at jeg skal nævne et eller andet amerikansk mærke, og jeg vil helst ikke skuffe jer:

1031, Kristian SviNEJtak.

Creature, vi gik ned, og kom tilbage uden sjæl, men prøver dog igen.

Deathwish, mest på grund af deres junkieimage, som de sælger til børn. Og Lizard King og hans ollie one-foot og passion og min bare røv. Der var jo ingen, der gad at se på de folk fra Pig Wood  (http://www.skatevideosite.com/skatevideos/pig-slaughterhouse/soundtrack) dengang deres lorte video kom ud, og forstå det nu: ”vi gider heller ikke se dem NU!!!”

Foundation, det var så fedt engang, og nu er det bare helt gået ned. Corey Duffel… hvad sker der for teamet? Hvem er de mennesker, der er på? Hvad kan de?

Der er så mange af de gamle firmaer, som var rigtig fresh engang, der er gået hen og blevet halv-kedelige, og har fået sig nogle mærkelige team riders. Man kan vel næsten fristes til at kalde det for H-Street syndromet. Inden længe går alle de firmaer vel i opløsning, og så kommer der forhåbentlig en masse nye friske firmaer ud af det.Her taler jeg blandt andet om: Element, Blind, Santa Cruz, Plan B, Real, Zoo York  og Alien Work Shop/Habitat.

 

 Danni panelet 2

 

Danni O:

Tony Hawk skateboards. Det er bare det grimmeste mærke nogensinde. Det ligner Tony Hawk, som er død, med sådan et Tony Hawk skelet nedenunder. Han har den der store ørnenæse. Og så er det sådan nogle boards, hvor du ikke engang selv kan få lov at sætte trucks på. Man køber det hele samlet.

 

 

 

Hund tester Tony Hawk Ride: