Göteborg Actionpark

 

 Føljetonen fortsætter ufortrødent. Hvilken føljeton? Den svenske betonjihad føljeton der kører året ud. Kan du huske det med at den sidste skulle blive den første pjat? Det er droppet til fordel for et nyt koncept: "de billeder jeg mest har lyst til at se"-konceptet. Hvad har jeg mest lyst til at se så? Göteborg Actionpark selvsagt.

Fotos af Troels og Simon vil jeg skyde på.

Tekst af Kim

 Og så er det er ikke engang løgn. Advarsel, næsten alle billedteksterne indeholder ordet Action i en eller anden form eller facon. Det bliver hurtigt kedeligt, meget hurtigt. Hvad fanden kan man gøre, det er umuligt for mig ikke at pille i såret.

 Ooog Action!

 Umiddelbart ser Jans smith rimeligt action ud, men den omstændighed at det tog ham - lad os være flinke og sige - mange, forsøg så er det endnu mere action at se frugten af arbejdet og ikke længere kun huske Jans frygt for at lave tricket (Det er gas Jan. Du så ikke decideret bange ud, måske lidt træt og nervøs, men ikke bange sådan "jeg tør ikke grinde den dybe bowl"-bange. Det var først en halv time senere haha).

Actiontiming af fotografen. Ingen børn! Vi sørgede for at ankomme i parken søndag eftermiddag for at maksimere den kendte og elskede actiondimension "børn over alt".

Man fattes ord for hvor action streetarealet er. Historien går at parken er designet fornuftigt nok af den lokale haj Enrico Petralia, men at kommunen beslutter at optimere action ved at presse street sammen på et mindre areal.

Glimrende eksempel på hvor kompakt en street kan være. 

 

 Så ved du også hvor det er.

 

 Den dybe bowl var det mest actionpacked jeg har skatet i 25 år.

 

 Troels grindede den først og gik sin vej så jeg kunne bikse i fred. Jeg er ikke bange for at indrømme at det var action.

 I gamle dagar ville sådan to være blevet præventivt arresteret for at være børnelokkere. Dem og deres tæer.

 Tag til Göteborg og prøv. Det er action, du har mit ord for det.

Actionfeatures:

Actionfeature # 1: Bar mave! Altid action.

Actionfeature # 2: Lars Lækkerhår lærte mig at Duana Peters altid peger derhen hvor han laver rollin. Det tog jeg hurtigt til hjerte. Bonusaction.

Actionfeature # 3: Simon anbefalede at jeg satte tshirten i bæltet. Nu forstår jeg hvorfor: Flareaction.

Actionfeature # 4: Efter endt rollin går det kun nedad mod den dybe bowl. Seriøst actionpacked skateboard action.

 Også noget ganske seriøs skateboard action. Hvad er det man ikke må på væggen? 

 Simon vælger en af de mindre action muligheder som snowboard-inspirerede "bil dækket af sne" forhindring. Den mere action option er at flyve over fra højre mod venstre og så ollie 2-2 dobbelsættet. Hvis man er heldig nok ikke bare at smadre ind i ledgen.

 Lasse Butch har ikke lækkert hår, kun en fræk tailslide. Wack captionaction og ud.

 Det fremgår ikke særligt tydeligt men tilløbet til vertlommen var op ad bakke. Fra den laveste del af bowlen.