Fælledparken for fuld gravko

Det gamle hus, asfalt helvede og en masse træer er revet ned og som man ikke kan se i super slow…

…er hele arealet hegnet inde og fremstår som byggeplads.

I følge Københavns kommune åbner fælledparkens nye skateareal 2010 og CPH OPEN er en konkurrence der skal afholdes i parken, følgende tekst er at finde i kultur & Fritidsudvalgets Eventkatalog der beskriver planen for CPH PRO'S afløser ???

"Der er afsat 22 millioner til skatearealet som er udviklet i samarbejde med de daglige brugere og skatere i verdensklasse og kan benyttes af mange forskellige alders- og brugergrupper i forskellige sværhedsgrader.

Skatearealet bliver blandt Europas bedste og den største nogensinde bygget i Norden.

I forbindelse med åbningen er der planlagt et skateboard event der kan trække verdens bedste skatere til byen. Eventet vil være åbent for alle og gratis. Der vil blive afholdt lokale, nationale og internationale konkurrencer.

CPH OPEN er et tilbagevendende event der med et helt nyt og moderniseret skateareal vil skabe stor opmærksomhed i udlandet."

Spørgsmålene er mange og de svar jeg kan give er få, men et er sikkert at hvis kommunen skal holde den forventede åbningsdato i 2010 skal der fart på byggeriet. Vi håber selvfølgelig på at det kan lykkedes og ellers så lyder det også spændende at PRO er taget væk fra CPH så vi måske kan få nogle danske talenter på banen.