Oxie betonjihad

Endnu et halvrøvet forsøg på en skateboard.dk føljeton. Svensk betonkalender nedtælling til det ny år. Den sidste skal blive den første.

Tekst: Kim 

Foto: Påske

Man tror det er løgn men Malmös betonentusiaster nåede at klemme en park ind i 2009. Oxie er en bette forstad med en hyggelig lille betonpark der er uhyggeligt godt bygget. Ligesom de to andre Malmöparker er underlaget i Oxieparken perfekt smooth og lige tilpas glat. Samtlige copings sidder optimalt og grinder som de skal. Linjerne er godt planlagt og der er ikke et kink så langt øjet rækker. Et rent 12-tal for konstruktionen og udnyttelsen af det meget begrænsede areal.

 

Som med Sibbarp - og Bryggeriet iøvrigt - er konceptet meget små ting. Det er forbløffende sjovt at skate og vi vil se mere af den slags i fremtiden så du kan lige så allerede nu og finde en passende pose trickbajer frem og komme igang.

Jeg vil slutte af med at sige pissegodt arbejde til Malmö drengene, af hjertet tak.

 

Når man er gammel nok til at huske Lee Ralphs hoppesweepere er det ved at være sidste udkald til at lære dem.
 
 

Selv de mest streetie er der tænkt på. Heldigvis ikke for meget. Troels fs board over.

Støt Malmös betonjihad ved at donere penge til den planlagte Stappelbådstilføjelsebowlbowl på parkens hjemmeside.

Flotte kickturns narrøv. Skal vi ikke sige at man fra nu af siger til hvis man vil videofilme noget og ligge det på nettet? 

Du kan godt se at den er sjov den i midten. Parken ville tage et kvantespring frem hvis der kom transitioner og bankdrama hele vejen rundt om. Det ved de godt i Sverige. Når jeg lukker øjnene og slukker musikken kan jeg høre John Magnussons hjerne knage over hvordan han skal få realiseret racerbanen.

Vis placering på kort