Helloween bowl resultater

Da Dyne fortalte mig at Dan var havnet i finalen kiggede jeg på ham med mit blankeste udtryk. Han forsikrede mig at den var god nok, både ham og Sonny var enige. Rup var i finalen. I det mindste havde jeg en at drille.

Specielt hen mod slutningen var Dan et taknemmeligt offer. I hans tiltagende desperate jagt på opmærksomhed begyndte han at skuldertackle de yngre deltagere. Dans gode indsats var ingen match mod de unges ripperi.

Stege lå gemte sig i den lave ende i finalen. Den går altså ikke når dommerne er firs tilsammen og står solidt på hælene nede ved den dybe. Peter fik sin revanche i bedste trick disciplinen med en fifty på regnbuerailen over rollinnen.

Danni O maksede heller ikke i finalen. Jeg sagde det til ham da jeg ankom, ”spar på kræfterne” sagde jeg, men ville han lytte? Nej, ”jeg har lyst til at skate nu”. Meget umodent. Men hey, selv en umaksende Danni er jo måbende god.

Balder blev nummer tre. Hans mest spektakulære stunt var noget corkscrew drama, over kanalen fra den dybe op i den helt lille trans. Den krævede tre ture rundt i den dybe for at få fart, glæder mig til han får den sat. Derudover rutinepræget totalkontrol.

Roupe skatede godt. Især i den dybe. Ikke noget nyt her.

Mattias Laursen vandt fortjent. Mattias gav den gas hele dagen og satte et transfer fra den dybe over platformen ned i den midterste. Ikke noget to tail eller noget, fuldfed air. Respekt.

Der var præmier fra Carhart og Sidewalk til de tre første.

Endelige var der en præmie til bedste forklædning.

Allans søn Lukas var røget i en hjemmebygget kreation af en spraydåse. Temaet er topaktuelt. Politikerne og Politiken falder på halen for hinanden for at synes at streetart er totalt smart og hvidt på den kantede facon. Ligesom dem selv og det København de har drømt om at administrere lige siden de fløj ind med fire-toget fra Ålborg/Bornholm/Under er sten. Lukas mindede os om at alt kunst som politikere kan lide per definition er irrelevant.

Samlet vurdering: Hyggeligt arrangement.

Tak til Kasper og Anders for at stable det på benene. Tak til Dyne og Sonny for at være overdommere, tak til Nicky for at være Dj i finalen, og tak til Onkelen for at bringe sin mixer og højtalere, være dj og for at opføre sig normalt det meste af dagen. Undtagen til allersidst hvor han blev ved med at stå lige ved siden af mig. Hele tiden. Og snakke. Det var nok mest det der var problemet. Nej, det var kombinationen. Det var pisseirriterende, men hvad gør man? ”Er du flink at stille dig et andet sted, jeg er lige midt i noget herrevigtigt”? Det var trods alt hans udstyr som jeg var tvunget til at stå ved siden af. Ingen tak til de spader der har stjålet Hallens mikser og trådløse mikrofon.