Mere propaganda - mere sur

 

I bestræbelserne på at bibeholde min indstilling til årets skribent, kommer her en pt. 2 i historien om en truck, en fed truck.

Min sidste artikel om Lab's truck samarbejde med Thunder gav jo anledning til en del debat i galdeblæren og det var jo dejligt. Specielt dejligt var det at læse alle de positive beskedder hvor folk roste den flotte truck, de gode egenskaber Thunder og Gammel Dansk har og min måde at lave propagande på.

Her er et par uredigerede eksempler: 

yttejytte (12:31): smid en flaske gammel dansk m truckén og jeg køber fem, ps fed truck og fed reklame

eski (15:12): …Overvejer næsten at skifte fra indy... Max respekt på bænken.

Romer (14:06): …Fede trucks og alt det, overvejer selv at købe et sæt…

 

 

 

For at bibeholde den subjektive strøm af informationer kan jeg nævne Lab holder release arrangement for trucken, Lørdag d. 3 Oktober kl 14. Så hvis du er gammel, ikke har kvalificeret dig til finalen i Volcom's wild in the parks eller bare vil have nogle øl og en Gammel Dansk så er det i Lab/Roots på nørreport du skal være.

Til dem der bor i jylland er der til jeres information også release fest i alle andre LAB butikker Esbjerg, Horsens, Kolding, Vejle & Randers. Der vil være kolde øl og sodavand til alle fremmødte og blive afholdt en Game of S.K.A.T.E. i hver butik kl. 1400. 

 

Da Lab er glad for medie omtale og da vi samler ind til vores julefrokost snakkede vi om hvor sjovt det kunne være at lave en artikel mere. Lab chefen tilbød straks at smide nogle øl og en gammeldansk i vores julefrokost, hvis vi lavede en propaganda artikel til. Som sagt så gjort.

Da Lab ikke skal for fordeles vil jeg her bringe en meddelse fra redaktionen. "Hvis der skulle være andre fra skateboard industrien der vil støtte vores julefrokost så bring endelig ideerne på banen, vi er til at handle med. Præcist som de autonome der ikke havde fået mad i flere dag og fik tilbudt en Mcdonalds burger."

For at du kære læser ikke skal snydes for gaveregnen udskriver jeg hermed en konkurrence om 1 Sæt LABxThunder trucks + lidt løse godter. Konkurrencen løber frem til 5 oktober kl. 12.00 og går ud på følgende.

Den der med den mest gammelmands agtige mavesure sætning kan overbevise mig om at de skal ha præmien vinder.

Sætningen skal postes i kommentarer forneden.