På udflugt med Rune & Salba

Nyd denne sjældne skat, gerne med en øl.
Image

Som det jo hedder og bør sig i denne tid skal man jo være god ved dem der står en nær. Derfor åbner vi lidt for godte posen og deler ud af vores skatte.

Image
lyst til en lille session?


Under et besøg i Californien året 2000 spurgte Rune om jeg ikke ville med ud og se ham få taget nogle billeder til en Volcom reklame, det lød sku vildt  spændende så jeg accepterede straks.

Image
closeup


Efter at have kørt en tid befandt vi os i et område der hedder San Bernardino og der var location så. En backyard pool i et hus der var til salg og som Rune sagde "Vi skal opføre os ordentligt for Salba han kommer også".

Image
Salba er ikke bange for at virke oldschool, han er indbegrebet af det og stolt som bare fanden.

 

Image
Rune viser legenden hvorledes en disaster laves i den dybe ende.


Salba er en levende pool legende, han har skatet, tømt og fundet flere backyard pools end nogen anden og rygterne går end da på at han også har et pool rensningsfirma således at det virker naturligt når han er ude og lede efter pools.

Image

Vel ankommet til poolen gik Rune og Remy i gang med at tage billeder til volcom reklamen, Remy havde åbenbart set at Rune kunne lave en backside tailslide i poolen og det skulle vises. Der hvor Rune laver denne backside tailslide er der rigtigt meget vert, almindelige folk kan måske lave en slash grind, men nej, rune skulle jo lige vise hvor let det var at lave en bs tailslide.

Image

Da Rune og Remy var færdige med tailsliden ankom legenden, Salba, klædt i rød hjelm og med leopardsskins albue beskyttere var der ingen tvivl om at her var noget specielt. Allerede ved første tur kunne man se at Salba kunne noget de andre ikke kunne, hans linier var utrolige og han "carvede" rundt i bowlen og kunne holde farten meget bedre end de andre. Dog lavede Salba ikke bs tailslides men hans linier var nok umulige at efterligne, selv for Rune.
Midt under sessionen så jeg at politiet holdt ude på vejen og tænkte "fåkk, nu bliver vi smidt væk" men Salba sagde at vi skulle tage en smøg pause og så villle han lige smutte ud og snakke med panserne.
Efter et par minutter kom han ind igen og sagde "It's cool". Salba havde styr på det og politiet kørte igen, vi spurgte ikke og han sagde ikke hvad han havde gjort…
Det kan kaldes legendarisk og det er lige hvad Salba er.

Image

Hvis du vil se lidt mere om salba så prøv hans site http://www.salbaland.com eller spørg dr. google

Image


Image

Som en lille side kommentar kan det siges at Rune jo er backyard poolens fresh kid, poolskatingens Eric Koston, selvom han ikke er vildt ung mere trækker han dog gennemsnits alderen gevaldigt ned og det kan de gamle pool legender godt lide.
Det kan også tydelig ses i runes skating at han her de sidste år er begyndt at han går mere op i pools og cement end vert og cirkus tricks, godt valg rune! spørgsmålet er jo så om hvornår vi her på skateboard.dk kan præsentere en switch bs tail?

Image


//text & foto tj