California

En lille uge i Californien, men med nok indhold til at vi næsten ikke kunne følge med selv..

Vi startede med at besøge ASR Tradeshow i San Diego, hvor vi møder flere legender og gamle pros.  Og hvor Madsen lavede en scene, så alle kiggede forsigtigt ud af deres stande

 

Vi gik direkte til Powell. Og da de gav os en plakat med test af deres hjul mod resten af industriens, med deres i toppen og Type-s og spitfire i bunden!? Blev vi nød til at fronte dem! Hvilket resulteret i at den søde dame på billedet måtte ud og hente en kvalificeret Powell ansat til at håndtere vores bøf..

Det endte med at vi fik et sæt hjul og lejere til at teste selv, vi kan godt afsløre at vi ikke er imponeret over de hjul, og vi venter stadig med spænding på den eneste test som er værd at lave. Type-s Vs Spitfire, First Vs Rend og Hop.. Vi glæder os.  Hvis du nogle sinde møder en person som har været med til at starte noget, som har været med til at forme dit liv, skal du have den dybeste respekt og selvfølelig give ham hånden.. Jeff Ho præsenterer her sine handmade boards for Madsen og Ramo, de kostede så 10 gange mere end et normalt skateboard.

Skatedesigns. Kend historien, inden du begynder at snakke om hvor sprød du selv er.

Her har vi så Madsen i blunt fakie, inden da lavede han et slam som fik hele messen til at kigger over mod os.Han skulle bare carve ind på rampen som var i samme plan som gulvet, men fik hangup i kanten af pladen, du ved der hvor transitionen begynder, så han fløj Ca. halvanden meter ind i den modsatte transition...

 Resten af dagen blev der lagt killer business planer, men dem kan jeg af gode grunde ikke fortælle noget om her..

Følg med når vi kommer med flere historier, Bla. med Tony M. og hans teenage pige crew som skater vert beton bowls, bedre end du nogle sinde kommer til.. Bucky laseks private monster beton bowl, og meget mere.