Rune om Nicky - Nicky om Rune

Vores stjernerapporter, Anders Aarkrog, fangede de to mestre lige efter sejren i Malmø.

Hvordan var det at se Nicky?
 

Rune: Det var rigtig fedt. Jeg vidste, han havde det i sig, så det var bare et spørgsmål om at give den gas i finalen, og det gjorde han jo. Så Chris Miller, han fik kniven.


Snakkede I om det før? 


Rune: Selvfølgelig. Vi har jo skatet sammen her de sidste par uger. Men Nicky han skulle lige på koloni og lige have ordnet noget arbejde. Så han var væk her i løbet af ugen, men han havde det hele på plads. Han vidste, hvad der skulle til, så det var rigtig godt.
 

Det så ud til at drengene oppe på tilskuerpladserne var overraskede over, at han kørte så godt, som han gjorde. Var du også det? 


Rune: Ja, det tror jeg. Også fordi man bliver nødt til at holde lidt igen og ikke vise det hele, så det var perfekt. Det var efter bogen.


Hvad så med Rune, hvordan var det? 

Nicky: jamen Rune, det var helt fantastisk. Han gik jo til den, som vi har trænet til og klarede alle sine gode linjer. Så havde han lige et par ekstra tricks, hvor han fløj ind over øen der, og det har han ikke klaret før. Det var også helt efter bogen, at han klarede den.

 

Rune (afbryder): Nej, jeg slammede lidt for meget. Jeg synes, at der midtvejs igennem, der var det lige ved at gå galt, men så fik jeg rytmen igen. Så det var meget godt.


Hvad var det for et trick du var ved at beskrive? 


Nicky: Jamen, han fløj ind over, og så var han ved at falde, men han klarede den alligevel, og så lavede han også nogle andre ting, der var helt vilde. Han lavede den der 360 heelflip nede i det dybe. Det var jo helt vildt. Så det var perfekt.


Hvad med din egen præstation? 

Nicky: Min egen præstation, det var for vildt. Rune gav mig lige et skulderklap der midt i finalen, hvor han huskede mig på nogle tricks, som jeg lige skulle have med. Jeg havde tænkt på at lave den der handplant to tail henover, og det fik jeg så lavet. Og så fik jeg også lavet en boardslide henover væggen. Den har jeg ikke lavet siden sidste år, så det var perfekt.