Nicky b

Fredag eftermiddag i Malmø overvejede Nicky, om han både skulle skate pro- og master-konkurrencen til Bowlriders 08. Læs mini-interviewet med Gurumanden.

Af: Mads MatzonHvordan gik det i dag? 


Der var ikke rigtig konkurrence for mig i dag, så jeg chillede lidt rundt, og så var der det der bowl-halløj, hvor jeg fik lidt ondt i låret. Det regner jeg så med, at jeg lige kan få noget massage på, så det ikke bliver for slemt i morgen, hvor jeg regner med, at jeg måske både skal skate master og så pro.


Hvordan kan det være? 


Jeg fik en e-mail fra Tomi Toiminen, mens jeg var i USA, hvor han skrev, at jeg var kvalificeret til pro, fordi jeg blev nummer fem sidste år. Så jeg går direkte videre til round 2. Så jeg har ikke skatet kval i dag. Jeg har bare chillet.


Hvad skete der med dit ben?
 


Vi kom klokken fire og så Madsen skate, og så var der det der bowl-jam bagefter. Det var der, det gik galt. Jeg droppede kun ind en gang. Jeg røg forover, da jeg droppede ind, så jeg stod kun på et ben, og det andet ben røg op som balance, og så røg jeg for langt fremover, så det ligesom gav et smæld i baglåret.


Så du den der frontside bluntslide over trappen i kidneyen? 


Jeg har set den før.


Hvad sker der for den?
 


Der sker det, at det er for sejt.


Har du nogen planer for, hvordan du vil angribe landskabet? 

Jeg sagde til Tomi, at jeg både ville skate pro og master, og så skrev han så tilbage, at det måske var for meget. Siden da har jeg tænkt, at jeg kun skulle skate masters, men nu er jeg lige pludselig kvalificeret til begge konkurrencer, så nu ved jeg ikke rigtig. Det kommer an på hvordan mit ben har det i morgen. Jeg vil i hvert fald gerne skate masters, for jeg er 40 år.


Hvis du får chancen, så gør du begge dele?
 

Jeg har chancen i år, så jeg går for begge dele. Jeg havde egentlig kun tænkt mig, at jeg skulle vinde masters i år og battle Chris Miller, ikke.


Kan du slå ham?
 

Jeg har aldrig slået ham, men måske nu hvor jeg er på hjemmebane, og hvis han lige har en dårlig dag, som han aldrig har.


Du er jo både pro og master. 


Ja.