St

Tætte tåger over danmarks skæveste bowl, kunne have været overskriften på denne reportage fra støttefesten i Wonderland d. 1 marts. Der blev i hvert fald ikke sparet på sportscigarerne på tilskuerpladserne, og lur mig om ikke en enkelt favorit eller to faldt for de tætte tåger.


Thomas Roupe, fs tuckknee til førstepladsen


Ord: Dan Abrahamsson
Billeder: Tyvstjålet fra www.deadheads.dk.

Wonderland om vinteren kan være en klam, kold affære og de tynde Miller øl, gjorde ikke meget for at hæve kropstemperaturen hos os tilskuende. Hvis der næste støttefest igen kun er amerikanske tyndpis bajere, vil jeg hellere ligge hundrede spænd i støtte og så købe mine bajere i indkøberen, der kan man få dem med praktiske termofolie håndtag... Nåh, om ikke andet var barpersonalet alt andet end det tynde øl: Det var ikke meget østrogen der var at finde i Alis’ vidunderland denne lørdag, men det der stod bag baren, hjalp til at støttefesten blev en succes. Nicky og Univsersal Soundsystem lagde et passende lydtæppe udover hele arrangementet, Madsen og Letten stod for mikrofonerne.

Nicky og Universal Soundsystem lagde lyd til

Formattet for denne aftens konkurrence bestod af en lang åben session, hvor alle frit kunne skate. Derfra ville der så blive udtaget 6 finalister til et sidste all out jam. Præmier fra Alis, Sidewalk, Deadheads, Brightside, mfl. til de 3 bedste samt en Best Trick og Best Slam præmie. Sidstnævnte skulle eftersigende have indeholdt "lokalt" sponsoreret præmier eller som Letten udtrykte det;

”Der er fand’me en god fest i de præmier drenge”

Balder Lehmann, smooth bs air

Der var alt for mange gode skatere og gode tricks i det indledende jam til at jeg skal prøve at give det retfærdighed her, med Madsens ord er det; ”Danmarks sværeste skateboardbane”, og enhver der kan få det til at se flydende ud, har min respekt. Som altid i en åben snakesession, var der mange gode (nær)kollisioner og håbløse tidspunkter, hvor fem mennesker stædigt kollektivt nægter at bakke ned og lade en person få et normalt run. Alt sammen som dét skal være.

Kenn Kruse Cruiser Lien Air over Hippet

Efter en lang åben session, var der i finalen skruet op for tempoet med navne som Thomas Roupe, Kenn Kruse, Balder Lehman, Fridrik Bodilsen, Danni Olsen, Chris Larsson, Kim(Hvis efternavn er røget i tågerne) og Kasper Nollieman Andreasen. I sidste ende trak Thomas Roupe det længste strå, med tricks som bs 180 air over hippet, massive fs og bs ollies, god fart, stil og variation. Kenn Kruse fik en andenplads og Balder Lehman tredje. Det er altid svært at finde en vinder alle kan være enige om, men jeg tror ingen den aften kunne være uenige i at det var de rigtige 3 som endte på skamlen.

Kasper "Nollieman" Andreasen vandt Best Slam. Efter tågerne er lettet står det lidt uklart for præcist hvilket slam han tog den, men eftersom Kasper med sin trasher stil generelt æder mere lort på en session end vi andre kan tåle på en måned, har det været velfortjent.

Best trick, Mads bombs Wonderland

Mads Tobiasen, snuppede Best Trick med et sygt bomb drop fra rækværket i den dybe ende, præmien burde nok være gået til den lokale, altid rippende, Dan for en kæmpe ss fs air over det store hip, men solide efterretninger fortæller os at Mads var god til at dele præmien med Dan.

Lad os håbe der blev samlet nok penge ind til den aldrende dame, så vi kan se fremtidige generationer af bowlrippere lære deres fag i skålen på staden.

For flere billeder og ord, tjek www.deadheads.dk