Da evolutionen for alvor tog fart

ImageVi skulle helt frem til 1970’erne før evolutionen for alvor tog fart. Takke være surferens kreativitet og dem der hellere ville surfe på land, blev de første urethane hjul sat på et skateboard. Evolutionen tog fart og skateboardets fremtid var skabt.

Jeg har tit haft løst til at poste dette link, men som så mange andre gamle mænd, med mange år i branchen, så kender vi fleste jo historien til hudløshed. Men jeg får tit opfattelsen af de unge ikke har historien med i bagagen og ikke er engageret på samme måde. Men som allerede nævnt så tog evolutionen jo fart og det gør den heldigvis stadig, på både godt og ondt.

Image
Klik dig ind på et af mine favorit sider (history.com), og få et indblik i historien bag skateboardet. For nogen vil det være 5 minutter og 13 sekunders kedsomhed. For andre vil det nok være interessant og for de fleste temmelig sjovt, at se disse gamle optagelser.

Om ikke andet så tjek det ud og sig til andre at det ikke passer, nej du skal ud høre for jeg ved bedre og hvad I nu ellers kan finde på.

Tjek det ud (I skal selvfølgelig lige igennem en15 sekunders reklamevideo)