All Hail Trixie

Active ImageHun spiller trommer, skater og ser herregodt ud. All hail Trixiel. I år til Mystic Cup fik skateboard.dks udsendte sig en åbenbaring, da fænomenet Trixie udspillede sig for deres øjne. Hun er for resten kæreste med eller muligvis gift med Tony Trujillo. Rauff var på pletten og trodsede TNT´s vrede for at få nogle absolut mesterlige Trixie-pics i kassen.

Af: Mads Matzon

Billeder: Ole Rauff 

Hun hedder vist i virkeligheden Ashley James, men Trixie lyder frækkere. Hun spiller i bandet Bad Shit, der udover TNT også inkluderer Jake Phelps fra Thrasher. De spiller en eller anden form for punk eller noget. Spørg en ekspert om den rigtige genre, det er i hvert fald meget fedt. Et par numre inde i bandets show, fik vi øje på de blonde lokker, der headbangede bag trommesættet. Det var ikke til at forstå, at det var en tøs, der spillede. Det blev kun mere underligt, da vi efter at have strakt hals opdagede, at det var den sprødeste dame, der sad og hamrede løs på skindene. Og så helt uden kæmpetatoveringer og ringe i fjæset. 

 

 Active Image Active Image Active Image

Dagen efter var der så pigekonkurrence i bowlen. Der var desværre ikke plads til så mange tilskuere, så vi sad og så den på et fjernsyn i baren. Pludselig var de lyse lokker tilbage. Denne gang i god carverstil i poolen.

 

 Active Image Active Image Active Image

Når Trixie ikke lige skatede eller spillede trommer, hang hun ud i baren med TNT. Han var godt træt af alle fotograferne, der ville forevige hans sprøde dame. Det er nu svært at have ondt af ham.

 

 Active Image Active Image Active Image

Her er undertegnede og fotografen begge fanget af kameraet en aften i Prag. Det er ikke sundt at være dernede, og sådan ser vi jo aldrig ud hjemme i Danmark.

 Active Image Active Image 
 

Bad Shit Myspace: www.myspace.com/badshitsfc