Enghave spottet - Sidewalk 8 år

Sidewalk skateshop fejrede sin 8 års fødselsdag nu i søndags. Og som altid var skateboard.dk på pletten.

"Danger" og Freddy (Tanghøj) har i ugevis knoklet i samarbejde med en lang række frivillige, for at bygge et spot, som flere aldrende skatere har ment var uskatebart. Søndag viste ungerne at det langt fra er tilfældet. Det danske forår viste sig fra sin absolut bedste side, med en tidlig byge der skyllede resterne af byggestøv og grus væk og efterlod banen i perfekt stand til arrangementet. De små byger, der kom forbi i løbet af eftermiddagen, gjorde ingenting for at mindske hyggen.

 


Alle billeder fra søndagen af Påskograffen.
Bygge billeder af Danni Olsen.Enghave Plads har længe været et favorit hyggespot blandt skatere i hovedstaden, med vesterbros gode atmosfære og den centrale beliggenhed, indbyder det i den grad til en lille session og afslapning på de grønne bænke under træerne.

 

Det aldrende træareal trængte dog i den grad til en renovering, første fase af den er nu overstået og det var i den sammenhæng at Sidewalk kunne afholde sin 8 års fødselsdag.Ungerne fyrede op under arealet og skater det allerede, som var de født på det. Med en masse små konkurrencer, var der gang i arealet det meste af dagen og præmier til mange af de deltagende.

Grillen og de gratis bajere sørgede for at de søndagsramte voksne, kunne rejse sig langsomt fra weekendens strabadser til tonerne af god musik, skateboarding og i det allerbedste vejr det danske forår kan byde på, både sol og regn, i perioder sågar på samme tid(Så får du det ikke bedre!).


Der mangler stadig en sidste fase på Enghave for at skabe et flow tilbage, fra enghavevej siden af parken. Der har været en del snak om blandt andet et bank hip, evt. en genopførsel af det tidligere med et rainbow rail på toppen, en lille clamshell med hips og en manual pad med flatbar.

Hvem der skal bygge sidste fase, hvor pengene gemmer sig henne og hvordan de lokale får involveret sig i beslutningerne om hvordan det skal se ud, er vist stadigt lidt uvist, men mon ikke Copenhagen Skatepark sidder inde med nogle af svarene.

Herfra kan ihvertfald kun håbes at projektet afsluttes så fornemt, som det indtil nu er blevet udført.Tak til ALLE der har støttet op om bygningen af det nye areal og indvielsen i søndags.

Danni Olsen, Bedste Linie.

Alexander Risvad, Bedste Trick

Masser af gode tricks fra de lokale drenge, Lukas, Silas, Mathias, Ville, Emil og Simon.

 

Her til sidst, Danni's billeder fra bygge processen.