Skateboardpanelet 5

 Panel forside

Foreløbig sidste omgang skateboardpanel hvor de fabuløse fire fortæller, hvilken pro der er den klammeste.

 

Kim panel 5

 

Dødskim:

Jeg tror, at fordelingen mellem rippere og krejlere altid har været omtrent som nu. Nutildags er pølen at vælge fra bare desto større. Syntes egentligt selv jeg er forbløffende tolerant over for diverse pros usmagelige sponsoreskapader, måske snarere ligeglad. Hvis jeg skal udpege en er det nok Lutzka. Mest fordi han kom så varmt anbefalet fra Partanen og Nieratko, og han så udviklede sig til så humorforladt en maskine. 

 

 Kelså panel 5

 

Kelså:

Split decision: Enten GSD (Gary “Scott” Davis), der i lang tid var berømt for at undgå personhygiejne af enhver slags og den deraf følgende kropslugt, der dog tjente det formål at advare andre om hans ankomst, længe inden nogen så ham, eller det mere indlysende valg, Mark “Gator” Rogowski, AKA Gator Mark Anthony, som i 1991 i en blanding af religiøst vanvid, malplaceret megalomani og personforvekslings-betinget jalousi køllemyrdede sin ex-kærestes veninde, voldtog hendes afsjælede legeme og efterlod liget i den californiske ørken - i en duffelbag.

 

 

FB panel 5

 

FB:

Jeg synes, Dustin Dollin ser ret klam ud, når han ligger på gaden og ligner en alkoholiker i de nye Vans reklamer. Richie Jackson, Jim Greco og Braydon Szafranski har noget af det klammeste tøj, jeg nogensinde har set. I gamle dage var Gator og Hosoi også ret gode til at rocke de klamme outfits. Jeg ved ikke om spandex, bar mave og læderjakke bare skal føre til overdrevet forbrug af coke?  

 

Danni 0 panel 5

 

Danni O:

Det er Chet Thomas. Han er så klam. Han er så grim. Han laver Muska flips, og det er kun Muska, der må lave dem. Han er bare ikke lige så sej som alle de andre. Han er ikke så nice.