Combibowl 2010

 

I disse for landet så svære tider er det vigtigt at finde noget at samles om. Noget der skaber zusammenhængskraft. Hvis der er noget der samler mig er det mit ønske om at Guro og Maestro sparker yankeernes røve i nat. Det er Combi Bowlen der snakkes om, årets vigtigste konkurrence. Nicky har været så flink at sende os et par korte videoer fra træningssession og jeg har kommenteret sammensætningen af heatsene.

Krigeren

 

Klippen

 

Jeg antager at der går to videre fra hvert heat. Jeg gider ikke gætte på den endelige placering, dagsformen og det, du ved..


MASTERS HEAT #1:
Chris Miller (2009 Champion)
Steve Steadham
Christian Hosoi
Tony Mag
Mike Smith
Mike Barnes
Mark Partain

Kims kommentar: Fryd for Tony Mag. Han bliver tørret af Miller og Hosoi. Glæder mig til at se Steadhams bs boneless.


MASTERS HEAT #2:
Lance Mountain
Mike McGill
Jeff Grosso
Lester Kasai
Dave Reul
Lonnie Hiramoto


Kims kommentar: Lance og Grosso er tilbage efter at have været skadet sidste år, håber de går videre. Vigtigt at Kasai bliver tre'er i stedet for McGill.

MASTERS HEAT #3:
Steve Alba
Josh Nelson
Nicky Guerrero
Ken Fillion
Mike Rogers
Eric Nash
Dave Duncan

Kims kommentar: Godt heat til Nicky, så vigtigt. Vi elsker Salba men han har ikke så mange tricks. Eric Nash var forbløffende god sidste år. God mulighed for Nicky til at gå videre. Bliv på som du aldrig er blevet på før Nicky. God vind.


MASTERS HEAT #4:
Pat Ngoho
Duane Peters
Ben Schroeder
Mark Red Scott
Brian Pennington
Eddie Reategui

Kims kommentar: Badass heat. Jeg håber Schroeder og Peters går videre og at Redneck får en gylden billlet til finalen.

PRO HEAT #1:
Bruno Passos
Tim Johnson
Lincoln Ueda
Josh Rodriguez
Pedro Barros
Zack Miller
Bob Burnquist

Kims kommentar: Der kunne ikke have været lidt flere brazilianere i det her heat? Nej. Ham knægten Pedro Barros har gjort det utroligt godt det sidste år. Alle vil gerne se noget ungt blod i finalen. Tror desværre han skubber Ueda ud. Bobben burde blive syg. Efter at have lagt Flip parten bag sig kan han fokusere på sådan noget som det her.


PRO HEAT #2:
Jimmy the Greek
Rob Lorifice
Matt Boyster
Evandro Menezes
Ben Raybourne
Nolan Munroe
Grant Taylor

Kims kommentar: Det ville være bedst hvis T. Greek og Grant Taylor gik videre. Respekt til Grant Taylor for at stille op.


PRO HEAT #3:
Nathan Beck
Tyler Mumma
Bucky Lasek (2009 Champion)
Rune Glifberg
Jackson Pilz
Bennett Harada
Omar Hassan


Kims kommentar: Pis. Nederen heat til Rune. Bucky må have skatet mere cement end de andre til sammen. Det er svært ikke at se ham som favorit til at tage det hele. Omvendt har det været tæt de sidste par år og Rune havde taget et kæmpe slam inden konkurrencen sidste år. Alle vil se Rune vinde lorten bare en skam at skulle bruge så mange kræfter på at tage Omar ud i den indledende runde.

PRO HEAT #4:
Darren Navarette
Darin Jenkins
Alex Perelson
Sky Siljeg
Josh Borden
Sergie Ventura
Michael Brookman

Kims kommentar: Fedt heat. Sejt at Navarette er med. Håber han går videre men mon ikke Sergie får lavet en 360 varial mute og ender i finalen. Alex Perelson ser vi alt for lidt til. Håber han får blevet på.


Det var det sikken et brag. Se det på Fuel.tv