Olliestedet i Ølsted

 

Det kunne være fristende at kalde skateparken Ølstedet hvis ikke der var en alkohol og rygepolitik der skulle leve op til kommunens aktivitetskatalog og hallen var malet i børnevenlige farver med blomster dyr på væggene.  

Alle fotos: Jacob Tanghøj 

Men ikke desto mindre måtte vi en tur til Ølsted for at teste deres fine hal. Dødskim meldte fra, han sagde "Det tør jeg ikke" og det forstår man godt. De bløde værdierne i hallen ville have smeltet den hårde mand. Dødskim kan ikke skate foran en Pandabjørn, det går sku ikke.

 

Drengene bag Olliestedet Franz, Tjan & Ib Banana Crew gør et stort arbejde ud af at holde hallen ren og bygger også jævnligt nye obstacles i hallen. På hallens hjemmeside kan man se åbningstider, resultater fra konkurrencerne der har været afholdt og så kan man også læse om deres problemer med at få utilpassede unge til at opføre sig ordentligt i hallen.

Her kommer et lille uddrag af løjerne.

 

"Hallen lukket igen!

Endnu en grund til lukningen er kommet frem i dagen lys:
Der var spildt drikkevare flere steder på forskellige obstacles
og der lå igen affald, madvarer o.l. og flød som igen ville tage
ansvar for og dermed sørge for blev fjernet." 

 

"Så er hallen lukket igen!

Der er igen blevet malet graffiti ude på toiletterne og hallen
er blevet lukket på ubestemt tid igen."

 

"Olliestedet - Nu i farver.

Der har meget længe været gråt og kedeligt
i hallen, nu er vi ved at gøre noget ved det! "

 

"Den nye bowl er blevet leveret!

Vores nye bowl blev leveret i fredags,
i bedste Ikea stil, nu skal den bare 
lige samles." 

 

"Opråb...!

Så stopper festen........."

 

Hallen vrimlede med lokale rippere og nu snakker jeg altså også om folk under 30. Jacob Tanghøj og mig havde en ide om at de skulle lave nogle tricks foran kameraet men så snart jacob hev dødslinsen frem stak de alle af, måske vi skal stille Butch ved udgangen næste gang så vi er sikre på at de ikke løber før deres Fs flips er blevet foreviget. 

Chr. Nymand er en skateboard legende fra den Nordsjællandske scene og derfor har vi lokket ham til at udtale sig om Hillerød drengene og deres hang til hiphop i et interview der kommer her på siden, meget snart.  

Link til Olliestedets web www.olliestedet.dk