Sp

Marius har to gange mødt et spøgelse i Copenhagen Skatepark
Image
Billeder og historie af Marius Martaeng


Historien om hallens spøgelse går efter sigende temmelig langt tilbage.

Så vidt jeg ved, har hallen før været brugt til reparation af tog. Historien siger, at en arbejder røg ind under et tog og blev kørt ihjel. Så det er en formentlig en halvgammel togmekaniker, der spøger. Tilsyneladende kan han godt lide at kigge på skating, mens han er knap så glad for sex.

 

Jeg har stødt på ham to gange. Første gang var en fredag nat omkring klokken fire. Min kæreste og jeg var i hallen for at klare noget rengøring.

Vi var færdige og var ved at pakke spande og koste sammen inde i rengøringsrummet. Min kæreste tænkte vi trængte til lidt hygge efter den hårde tjans. Så hun satte sig på knæ og lynede mine bukser ned. Hun tog pikken i munden.. Hun nåede kun at sutte i 5-10 sekunder, så hørte vi tre dundrende bankelyde ude fra vertrampen. Altså cirka syv meter fra hvor vi stod. Det var nogle meget høje bankelyde. Altså ikke at forveksle med de mange raslelyde, som kommer fra udluftningsrørene og lignende.

Jeg skyndte mig at trække pikken tilbage i bukserne, og vi for ud for at se hvem der bankede. Da vi kom ud fra rengøringsrummet blinkede alt lyset i hallen to gange. Vi tjekkede over alt, men der var ikke andre end os i hallen. Så det var mit første møde med den gamle DSB-mekaniker.

 

Anden gang var også en fredag nat. Jeg var i gang med en solo-session i mikro-bowlen. Min kæreste var parkeret på platformen med sin computer. Jeg var på vej til at føre mit bræt ud til drop-in, da min kæreste spurgte om noget. Jeg fjernede min fod fra tailen. Men boardet blev stående! Brættet stod på platformen cirka 40 centimeter fra copingen. Det stod jo klar til lige at føre ud over copingen til et drop-in. Altså som i en wheelie med kun baghjul og tail støttende på platformen. Vi var temmelig stoked begge to. Så jeg hev min telefon frem for at knipse et billede. Men da jeg trykkede på udløseren for at tage billedet gik telefonen ud. Det gentog sig tre gange. fjerde gang gik telefonen ikke ud, men boardet væltede et sekund før billedet blev taget. Vi tjekkede platformen nøje for at se om der var en klistret plet eller noget lignende, der kunne ha’ holdt boardet. Men det var der ikke. Mystisk.

 

Ud fra de to episoder kan jeg konkludere, at spøgelset tilsyneladende ikke kan lide, når folk har sex i nærheden af ham. Eller måske vil han bare være med!? Og tilsyneladende kan han godt lide at kigge på skating. Så i bund grund en fyr jeg godt kunne tænke mig at dele en sixpack og en (s)ludder med.

 

Jeg må dog indrømme at der er flere indicier der peger på en enkelt mistænkt. Og måske slet ikke et spøgelse.

En anden gang da mig og kæresten var ved at gøre klar til et raskt lille blowjob i rengøringsrummet, kom porno-Bo (Bo Larsen) pludselig brasende ind. Præcis fem sekunder inde i akten. Nøjagtig som da spøgelset forstyrrede.

Bo har jo også en nøgle til hallen. Desuden vil han sikkert heller ikke sige nej til en lille trekant ;-) Og han kan godt lide at kigge på skating. Og rygterne siger, at han engang har gået på trylle-skole i jylland.

 

Er det mon på grund af hans nærkommende afsløring at han er flygtet til Jylland? Eller er han uskyldig?

Image
Rygtet siger, at ogs