Punks Undead vol. 50

Lørdag d. 31 februar var Shock Tilstand og Dead Actions opvarmning til The Vibrators. Jeg fedtede mig ind i døren, som udsendt fra dette hæderskronede medie empire, så jeg må vel hellere takke for aften med en anmeldelse og en opfordring til alle med fornuftig musik smag til at tage på Stengade d. 12 og se Dead Actions varme op for det legendariske engelske punk band: The Subhumans.

The Vibrators

Jeg gik glip af Shock Tilstand, men fra diverse referater kunne jeg forstå at det mere gik op i piercing og tattovering på scenen end god musik.

Dead Actions spiller punkrock, det er de blevet bedre til siden jeg så dem sidst, meget bedre. Med medlemmer fra en række bands som The Slinkers, Electric Deads, Kalashnikov. LULL, Gorilla Angreb og Hjertestop er det en flok garvede herrer i den danske Punk scene.

Udover et par få diehard local fans, kommer alle en aften som denne for at se hovednavnet: The Vibrators. Bandet har eksisteret i et utal af reinkarnationer, og det eneste originale medlem der er tilbage er trommeslageren. Selvom The Vibrators ikke er det største navn fra 70'erne punk bølge, er deres indflydelse svær at komme uden om. Stiff Little Fingers, er opkaldt efter en Vibrators sang, og et af Exploited største hits: "Troops of Tomorrow" er et direkte cover af Vibrators. Desværre var guitaristen så knokleskæv, at han dårligt kunne se ud af hans opsvulmede øjne. Trommeslageren bemærkede lakonisk at hashen i københavn var ret stærk, og sangeren, brugte en del tid på at bede lydmanden skrue ned for guitaren, indtil han til sidst bad ham slukke helt for ham i monitoren. i de få klare øjeblikke han havde, spillede han nu ellers fedt.

Den allestedsnærværende Staalhaar, var på pletten med kamera, du kan se mere fra hans vinkel på aften på youtube