Gutter Island

Det er ikke skateboarding, men det er fucking Rock'n'Roll. Gutter Island bliver stablet på benene hvert andet år af frivillige ildsjæle og er med til at  holde den danske garage/punkrock/HvadFuckForEnEtiketDuVilProppePåden scene i live.

Alle billeder, mig selv. På nær smatsoen, skamløst løftet fra nettet.


Dybest set så rager det jo mig en høstblomst, hvad fanden du går og laver. Men hvis du godt kan li' høj musik, bajere og fez, så gak du glip i fredags. Lad være med at tage det så tungt, jeg var der jo for at dokumentere sagerne. Så du kan blive siddende i den blødeste stol og bare inhalere det per web. Du véd det, vi går så langt for at tilfredstille din magelighed. Der var 3 bands på plakatten og en række dj's, KB18 stod for rammerne.

Dead Actions er et nyt skud på den københavnske punk scene. En flok garvede herrer på den københavnske scene spiller kompetent punkrock, med fuld slæde på, som det blev spillet før du blev født. Catchy riffs, solidt sammenspillet og med den energi og vanvid dét kræver. Forsangeren er psykopat og vrænger og spytter sangene ud. Det bliver ikke meget bedre.Gringo Bandido kommer fra Halden, Norge.

Der har man meget at være vred over: en baghave fyldt med svenskere, dybt begravet i det norske bibelbælte og prisen på bajere og sprut, for nu bare at nævne lidt. De her drenge forstår at bruge frustationerne konstruktivt, på den destruktive måde. Sprød garage, en forsanger der vender sin sjæl på vrængen for dig og som altid med norske band, solidt sammenspillet og med nerve.

Death by Unga Bunga er voluptiøs garage rock. Ført an af den norske prins valiant i lædervest, bakket op af en flok spejderdrenge.

Fuldstændig skamløst rock'n'roll i dit fjæs. Det kan godt være de her drenge ligner din svigermors våde drøm om en sød svigersøn, men når først de indtager scenen, viser de forskellen på dansk og norsk rock'n'roll. De er pisse ligeglade, de er der for at fyre den af, trykke alle klichéerne af og få taget til at lette. Det gjorde de så.


Hvis du vil følges med alle de andre får i folden, så smutter du på Roskilde. Står i lange køer for at købe udvandet fadøl og se Rihanna.

Hvis du vil ha' en rigtig festival oplevelse, så gemmer du lige lidt krudt og skejser til Gutter Island d. 24/25 august og får en ægte rock'n'roll festival oplevelse.. Hvem véd, måske scorer du en hård rock chick, der kan andet og mere end at vralte igennem smatten i høje hæle og lårkort.

 

www.gutter-island.dk for mere info om festivalen, klik på links'ne. Du ved du vil..

Dead Actions på fæces bogen

Gringo Bandido er også på fjæset

Death By Unga Bunga ligeså, det er sgu' så moderne..