Svensk Beton - Trelleborg

Svensken har gjort det igen, endnu en Beton park har set dagens lys og denne er faktisk kun omkring 50 km. fra københavn eller ca. lige så langt som en tur til Helsingør.

Fotograf: Påske

Skateparken er ikke kæmpe stor men de har tilgengæld formået at udnytte hver en kvadratcentimeter. Bowlen er meget vel proportioneret, har nogle sjove linier og en god hip. Hvis man er til spines er der 2 forskellige ud af bowlen, lidt overkill og unødvendigt hvis jeg må være lidt kritisk. Alt i alt en positiv oplevelse og det at den ikke er monster dyb kan jo også være rart hvis man ikke er X-treme skater hele tiden.

Ronni was here - Another park, another feeble.

 

Street delen har masser af små sjove ting, en varieret langside med en meget stram "tranny" samt en quarter pyramide dims i midten. Ordet på internettet fortæller at det endnu engang er Pivotech og Concreatures der har været på spil. De drenge har altså efterhånden givet os meget godt beton.

Selvom Simon ikke ryger noterede han sig at de lokale stik imod svensk skik, var selvforsynende med cigaretter. Det skulle fejres med en frontside nose på street plaza delen. Street delen bestod af mange ledges og en klassisk China bank efterligning der efterhånden er blevet standard i alle moderne beton skateparks.

Det er ren luksus, der er stativ til kost og sneskovl samt et reb man kan smide ned i bowlen hvis man ikke kan komme op.

Transfer fra streeten til eksperimental quarteren.

Street Ronni med en backside 50/50

Når man er over 30 må man godt holde i nosen mens man hviler sig inden nedfarten.

 

Trelleborg skatepark ligger midt i byen, folkets park. Se google directions nedenfor. Museums seværdigheden Trelleborg var mildt sagt en anelse skuffende, måske fordi vi kun så det fra bilen men til gengæld spottede vi et DIY street spot lige ved. Walliepind og det hele.


View Larger Map