Bowl days 2012

bowldays_intro_copy

Skynd dig at meld dig til bus turen, der er begrænsede pladser. Klik ind og læs om det hele…


For tredje år i træk fyres konkurrencerne af med et brag af pengepræmier for i alt 25.000 kr.

Der vil være DJs og live musik til flere af konkurrencerne.

Der vil være gratis produkter der kastes ud til publikum, der er gratis adgang og gratis at deltage, og der vil være gratis busser fra Kbh til: Fredericia og Bro-Bowl åbning i Skørping.

Busserne er præsenteret af Foreningen Royal Copenhagen Skate og støttet af Foreningen Roskilde Festival.

BOWL DAYS Datoer og adresser:

Fredericia - Søndag den 03.06.12: Kastelvej 5, 7000 på Fredericia C grunden ved Svovlsyrekaj.

København - Lørdag den 09.06.12: Fælledparken København, Edel Sauntes Alle, 2100 Kbh Ø

Skørping - Lørdag den 16.06.12: Bro Bowl i Skørping Sverriggaardsvej 4a,9520 Skørping, bag Kulturstationen

Helsingør - Lørdag den 23.06.12: Helsingør Multipark, Borgm. P. Christensen vej 12

Christiania - Fredag den 29.06.12 Wonderland Bowlen Christiania

Formatet: Konkurrencerne afvikles i heats med 5 skatere. Hvert heat varer i 10 minutter. Hver skater i heatet har et intro run som optakt til session og et outro run til at slutte af på. Der er 10 minutters opvarming mellem hver heat. Der skates heats indtil alle har været igennem kvalifikationen. Derefter skates to semifinaler eller en superfinale med de 5 bedst skatere fra alle heats. Dette afhænger af vind, vejr, tidsplan osv.

Præmier: 25.000 kr. i alt i pengepræmier til Bowl Days 2012 5000 kr. pr. konkurrence fordeles til de 3 bedste i finalen: 2500 kr. til førstepladsen 1500 kr. til andenpladsen 500 kr. til tredjepladsen

Ud over pengepræmierne vil der også være masser af lækre produkter fra sponsorerne og der vil blive kastet gratis skateboards og t-shirts, stickers, mm. ud til publikum Yeah.

De bedste 3 skatere fra hver af Bowl Days konkurrence får lov at skate en konkurrence på Roskilde festival tirsdag den 03.07.12. Kl.14.30. Der skates om pengepræmier på hævekort til festivalen, der skates i den ny Bowl på Darupvej Aka. Street City! Se mere info på: roskilde-festival.dk

I Fredericia, Fælledparken og Helsingør er der fra kl.13.00 før konkurrencerne: ”Learn to skate” for alle! “Learn to skate” er en workshop, hvor skatere uanset niveau kan lære nye tricks.

Om busserne: Foreningen Royal Copenhagen Skate præsenterer gratis busser. Foreningen Roskildefestival støtter busserne

FREDERICIA DEN 03.06.12 afgang kl. 09.00 fra Copenhagen Skatepark, Enghavevej 80. Hjemkomst ca. 23.00

SKØRPING DEN 16.06.12 - ÅBNING AF BRO BOWL afgang kl. 09.00 fra Copenhagen Skatepark, Enghavevej 80. Hjemkomst ca. 23.00

Det er muligt at vi skater en del andre spots på vejen til og fra Jylland, så smør madpakken, da vi bruger tiden på at skate, hvis vi holder pauser.

Deltagelse på turen kræver medlemskab i foreningen Royal Copenhagen Skate. Medlemskab oprettes i skranken Copenhagen Skatepark. Se info om åbningstider på www.copenhagenskatepark.dk

Tilmelding til busserne: DO IT NOW Skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med svar på følgende spørgsmål:

  • Hvilken Bowl bus tur ønsker du at komme med på? Fredericia eller Skørping eller begge to?
  • Fornavn, efternavn, alder og telefonnummer (Er du under 16 år rekvireres en forældregodkendelse, så skriv også deres mail og telefon)
  • Får du en plads, modtager du en mail retur med svar om dette.
  • Hvis du ikke har modtaget en mail inden den 25.05.12 kom du ikke med i denne omgang og der opfordres til egen transport.

 

Hent hele det officielle program her