1. Maj: Louis Pio's Front

Unge og gamle var mødt op i fælleden for at fejre socialismen, sammenholdet, solidariten og naturligvis også bryggeriernes produktionskapacitet. Her ser vi en ung progressiv skateboarder (ikke en løbehjuler) som blæser fra poolen over en skraldespand, som tilfældigvis stod lige der hvor han var nød til at skate.


Endnu en talentfuld ung skateboarder (ikke løbehjuler), som er nød til at tage den letteste vej forbi skraldespanden i ren travlhed, på arbejdernes kampdag.

Talentmassen var tungt repræsenteret i fælleden, hvor ungdommen fejrede socialismens ophav. Her ser vi en ung filur, som har glemt at gå til frisøren.

Ungt talent viser sine poser-venner hvad et skateboard skal bruges til.


-Og nu til noget helt andet. For da de unge socialister var færdige med at lave opvisning, bød dagen på social sameksistens i hyggelige omgivelser. Pludselig dukkede et genkendeligt possé op, og det var her bryggeriernes produktionskapacitet blev fejret. Havde det ikke været for de danske arbejdere, ville Tuborg, Carlsberg, Kaiserdom, Dansk Pilsner og Harboes Pilsnere ikke have været hvad de er idag.

To fremmødte og kampklare socialister omringer Butch's trunte.

Socialistisk ungdom, bryggeriernes produktionskapacitet, solbriller produceret af kinesiske ungarbejdere og lækker 'bokeh'.

Skål for det danske proletariat!

Hvad er det for nogle planter som gror i fælleden? Det ser mistænkeligt ud det her!!


Det ser ikke umiddelbart ud til at arbejderklassen lider i dagens Danmark, men hvem ved om de græder sig selv i søvn når de kommer hjem.

Butch med trunte. Kærligheden og socialismen overtrumfer alt.

Selv Dan så godt ud på dagen. Friskbarberet, afsprittede solbriller, hipster-kasket og ternet skjorte.

Kunstnerisk portræt af ung socialist som bunder en pils i solnedgangens skær.


Ja, vovsen ser unægtelig en smule trist ud. Snydt for hundekiks på arbejdernes kampdag?

Kun en tåbe forstår ikke symbolikken i en rød hest og 'Royal nydelse' på arbejdernes kampdag!

Koteletten med trunten. Resten taler for sig selv.

Travel to Denmark! We are the happiest nation in the world!

It's not because we're danes.. -it's because we arrr socialists !!

Der blev filosoferet over, -om Dødskim og Vrissendorff skulle ekskluderes fra proletariatet, men Vrissendorff blev senere set i Folkets Park, så han slipper for denne gang. -Men hvor var Dødskim?? tsk tsk. Koteletten var stødt i sin grundvold og ligeledes ville Karl Marx vende sig i graven, hvis han hørte om Dødskims udebliven fra socialisternes helligdag.