Ølsted 2011

lama

 

Konkurrencen i Ølsted er efterhånden gået hen og blevet en klassiker, den har alt hvad der skal til, plus en lille feature, som består i at lyset slukker midt under session. Der blev arbejdet hurtigt i kolissen, og lyset kom tilbage sammen med beskeden om at det er meget normalt, og hvis lyset ikke slukker igen om 2 min. slukker det ikke igen, før næste gang.

olldorff

Lokal ripper, Stefan Uldendorf.

 

bjorn

Bjørn Lillesøe hyggede sig på streeten, Bla. med nogle kickflips på banken

 

emil2

Emil Haarhøj er produkt udviklet på skateboard gymnasiet i Malmø, og sikken et produkt som er kommet ud af det, han skater ganske enkelt pisse godt. Frontside 360 ollie på boxen, som han også prøvede at ollie hele vejen over, et kræftspring ud over det sædvanlige.

 

3602

Andreas Laustsen havde de flotteste 360 flip på hippet. Og endnu et talent som er blevet udklækket på skateboard gymnasiet i Malmø.

 

nocomply

Quick step revert, sejt!

 

fingerflip

Lukas Olsen skatede godt, og fingerflippede den store box, det var der ingen af de andre der gjorde...

 

skroder

Hvad er det med Jonas Skrøder, og ikke gide at skate? Han gad ikke at skate sit finaleløb, uden at hele Ølstedhallen havde tiggede ham om det. Kom nu Skrøder, så bare lav den transfer til 50/50 på ledgen, vi vil så gerne se dig skate... Det der med at du skal have et los i røven, så du flyver hele vejen til Agentina før du gider at skate, det holder ikke.. Jo mere du giver, jo mere får du igen..

 

flasken

Se selv det virker, også i virkeligheden.

 

mads1

Mads Christensen på et street areal som det i Ølsted, det kan næsten ikke gå galt.

  

dannie1

At Dannie Carlsen er Danmarks måske mest tekniske skater er ikke nogen hemmelighed, at han så lige mangler det sidste når det gælder er en anden sag. Og at han var halvsyg på dagen, og havde været på Hytten med dele af redaktionen og Letten aften før, hjalp nok heller ikke på dagsformen.

  

winners

1.Mads Christensen  2. Mads Sand  3.Lukas Olsen  4. Andreas Laustsen  5. Dannie Carlsen

 

Tak for en god Lørdag!