Cph Pro Fest

DSC07413

Uden tvivl det bedste Cph Pro indtil videre og det siger ikke så lidt. Festen i gården var også god. Stive blev vi. Den Glade Kamel tog en masse billeder og jeg ved hvem nogle af dem forestiller.

De proffis medier. Hende der Active Erica eller hvor hun arbejder nu til dags.

DSC07376

Vi kan godt lide når ham Wade spiller Carcass og Deicide og så'n, men det er også godt når NC og Gasque spiller Paris og Tim Dogg og så'n. Især når det bliver filtreret gennem noget dyreprint. Det er smagen af Nørrebro! Mindre godt med med alt det reggae der. Jaah man? Nej tak man.

DSC07369

Sådan booster man hitsene Sama. Møsmøs tøser, det kan alle lide. Godt gammeldags.

DSC07371

Raven og Langi. Er det her jeg skal komme med min tirade? Ham Raven sparkede alle på røven. Enkelte overlevende læsere af siden her vil måske kunne huske da Omar Hassan troppede op i Forum i '90 eller '91 og chokerede alle med sine tailgrab fakies og lipslide til smiths? Mirrors reflecting mirrors type shit dengang. Samme med ham Raven i 2011. Pop ind, pop ud, nye kombinationer og et fantastisk flow. Og så gider han faktisk at skate? Han er selvføgelig stadig amatør så det forklarer noget af det, men det var stadig fedt at se ham heppe på de andre og give den gas lige gyldigt hvor meget tryk der var på session eller hvor alene han var i bowlen. Han skal nok blive til noget og jeg glæder mig til at følge med i det.

DSC07378

Konkurrencens største overraskelse? Schrøder prøvede at advare os, men det krævede et selvsyn at blive overbevist. Josef og Sweet styrer.

DSC07379

DSC07380

DSC07385

Præcist hvad er det de her to bliver betalt for at rejse over Atlanten for at udrette? Der er meget jeg ikke forstår omkring at drive en forretning.

DSC07390

Chris Pfanner sparkede igen alle på røven med et kæmpestunt på kommando.

DSC07391

Luan kan få det til at se let ud at presse Chris Cole. Toptunet flipmaskine om jeg nogensinde har set en. Hermed ikke noget dårligt sagt om stilen, den fejler heller ikke noget.

DSC07393

Ben Schroeder og Danni O. havde været på eventyr siden klokken to om natten. Lang historie. Noget med noget fisfis og en masse øl.

DSC07397

Her formår han godt nok at snige sig ind foran linsen igen. Held eller forstand?

DSC07401

Guroen og hans nye ven.

DSC07402

DSC07403

Phelps i en sjælden stille stund.

DSC07404

Kommer du her tit?

DSC07409

DSC07417

Man kan godt blive lidt forvænt med at se Tom Penny når man bor i København, men alligevel sejt.

tompenny

Så fik vi lov at få et billede sammen med Maestro.

glifbjerg