Nicky Combibowl 2011

schroedernicky

"Skat, jeg har krympet Guroen."

Schroeder og Nicky. To kæmper i deres egen ret. Nicky har igen i år været så spektakulær at sende os et par billeder fra hans optræden på de skrå i Combibowlen. Med forklaringer.

 "Jeg mødte Ben Schroeder under træningen., Ben havde lidt ondt i nakken, så han skatede ikke konkurrencen. Jeg skatede Combi bowlen hver dag i syv dage op til konkurrencen. Det var fedt at skate med alle mulige forskellige mennesker, unge som gamle."

I webcasten blev det udlagt som at Ben ikke gad skate Combien efter den var blevet renoveret. Den er for nem nu.

salbaadamsguro

"Steve Alba kom i finalen. Han har nogle svedige linjer og er OG Bowl skater til benet. Det tager ham en time at varme op før han skal skate. Han laver armbøjninger på copingen og sætter tapestykker i bowlen så han kan se sine linjer. Så kan han ligge i split med benene og få næsen helt ned til gulvet. Jeg skatede en del sesions med ham om morgenen i ugen op til konkurrencen. Her står han til venstre med fjæset i skyggen, Jay Adams i midten."

Fra Salbas interview i Juice # 68, Combipartyen: "I definitely think it is politics. Even Lance and Grosso say it's more about who is popular at that point in time. Everybody deserves to be there. Everybody rips in their own right. It's just like when you play guitar." og blah blah blah.  

petersguros

"Får altid props af Duane Peters. Han var også i finalen. Her venter han på sin præmie, så han kan komme væk fra, alle de mennesker."

Fortjent i finalen. Det er altid oppe i tiden at give Nicky props.

laengsttilhoejre

"Jeg mødte Jim Muir den gamle rotte fra Dog Town. Først kunne jeg ikke genkende ham, men så hev han mig til siden, og vi fik snakket lidt om de gamle dage hvor jeg ind i mellem var forbi Dog Town fabrikken i LA, med Lucien Hendriks for at hente gear til Lucien. "

fillionnickyalcotrash

"Mellem træningssessions var Ken Fillion og jeg ude og spise frokost. Ken Fillion er 
min gamle teammate fra Gordon og Smith. Han er fra Houston Texas og har hele tiden en
sjov bemærkning eller en vits han kan fyre af. Han får en til at grine. I baggrunden kan man se Alkotrash som er Ken's ynglingsbar ca. 40 meter fra Vans skateparken." Ca.

fiskecali

"Fiske var i Californien og havde været i Las Vegas og blive gift med sin kæreste fra Danmark. De cruizede rundt og var turister. De var med til Pool party, var til middag i Frank Messmann's luxus hytte lige ud til stillehavet og med til session på DC Rampen. Her har han taget Runes andenplads på."

Nygift og får lov at prøve Combi-vesten? Så bliver det ikke bedre. TIllykke Fiske.

nickybuckys

"Bucky's bowl var en stor oplevelse. Da jeg ikke kom i finalen havde jeg lyst til at skate mere. Jeg spurgte Bucky om jeg måtte prøve hans bowl. Rune kørte mig derhen om mandagen. Den var super stor, højere end hallen's vert rampe. Det var svedigt og jeg skatede der helt alene. Rune havde ringet og aftalt session. Man ankom og gik op af en sti der førte forbi et kæmpe hus, gigantisk have med pools og på toppen af en bakke i haven ligger gigant hullet. Skatede kun lidt over en time. Mødte ingen fra huset. Det var fedt."
 
Jeg vælger at læse det som at det var fedt ikke at møde nogen fra huset.

  nickyverten

"Dagen efter var vi på DC Rampen og havde session med Alex Perelson, PLG og Jake Brown. Nu gidder jeg ikke at høre mere snak om at nogle ramper er for høje. Den her rampe er så stor at jeg var ved at skide i bukserne. Den var bredere end bred og højere end høj, der var en banked hip i midten og nogle crazy høje banks og quarter pipes i siderne. Det var sindsygt, men ganske sjovt. Der var et beton street areal i hallen ved siden af og det hele ligger i Black Box distributions lokaler i Carlsbad, hvor Frank Messmann er direktør."

Aner man at Nicky er lidt utryg ved at gå helt hen til kanten? Stor rampe det der.

calis

"Sidte dag i Cali blev jeg hentet hos Rune af min ven Kristoffer Kruger. Vi kørte op til LA, hvor vi shoppede vinyl, Skatede Culver city skate park og til sidst kørte vi i lufthavnen hvor jeg blev sat af."

sartre

"Exit LAX. Endnu en fed tur, super oplevelse. Jeg mødte mange skatere fra England, Belgien og Australien, som var ovre for at checke Pool partyet ud. Håber at se nogle flere Danskere næste år."

Held og lykke med at finde nogle der ikke er for gamle for dig Nicky.  Der ud over tror jeg at jeg ved hvad Nicky prøver at sige med det sidste billede. "Exit" er en henvisning til Sartre eller Camus, en eksistentialist i hvert fald. Du ved hvordan American Psycho slutter med "This is not an exit"? Nicky henviser her til den oprindelige sammenhæng og minder os om at eksistentialisterne var bedre mennesker end nogen yuppiemorder-type nogensinde bliver det. Ligegyldigt hvor velklædt han så end er. "Left Turn Only" er en reference til Entombeds Left Hand Path plade, der igen henviser til nihilismens fader Friedrich Nietsche. Gud er død, du må selv klare ærterne. Prøv at undgå at få syffilis i processen. Nicky fortæller os med sit afskedsbillede således diskret at du ikke behøver gud for at være et godt menneske. Det vidste vi godt Nicky, men tak alligevel. Spar nogle kræfter til på lørdag.