Södertälje

4_sodertalje_2 

Fjerde betonpark, anden overnatning, første store brandert. Stadig tretten mand høj. En spritny park i Södertälje. Park og park, en fed minibowl og noget fladt til børnene.

Streetarealet var ikke meget at råbe hurra for men bowlen var grineren. Meget sjovere end man skulle tro fra den simple form. Den noget lave score skyldes at det var en meget begrænset park, nærmest kun bowlen var noget værd, med mindre man gik Menacetechamok ligesom mig og lavede nollier ned i banken, men det var der ikke andre der turde. Hvis jeg husker ret

Konstruktion:7
Radikalitet:5
Underholdningsværdi:7

Samlet score: 19

Vi planlægger at se vm-finalen og få en skid på. Vi spørger de lokale om det kan anbefales at slå lejr op ved parken og de siger nej. Det viser sig at Yallabanan hærger vel meget i lokalområdet og måske vil have svært ved at styre sin nysgerrighed ved en teltlejr. På dette tidspunkt er vi småstive at vi ikke gider begynde at lede efter et andet sted og beslutter os for at gå for den under alle omstændigheder.

  sodertalje_letten_jacob

Letten steppede op med en tailslide med vægt bag. Bom.

Efter kampen hænger vi ud på parkeringspladsen, drikker øl og går så småt til ro. Det er første gang teltene skal slås op i en brandert og Lettens problemer er udtalte, ligeså Thomas' og mine egne.

Ved solopgang bliver vi vækket til lyden af en scooter der fræser op og ned langs vores intermistiske lejr. De begynder at dytte og gasse op, men der er ikke nogen af os der gider stå op. Da vi snakker om det senere viste det sig at alle havde hørt provokatøren(e), men været for baglamme til at gide at gøre noget ved det. Nok bedst det samme.

sodertalje_pikkel_jacob

Endnu en bowl endnu en flyvetur til Pikkel.

Om morgenen er der bonus fordi det viser sig at den bygning vi har ligget bag er den lokale svømmehal. Dagen starter med en dukkert og en tur i jacuzzi. Smukke Lars får en mandlig fan i boblebadet, der er meget gammel og insisterende på at snakke. Sådan er det at være så skide lækker.

Simon er dum nok til at spørge Pikkel om han skal tage badebukser for at gå ind ad døren der fører fra omklædning til svømmehal. Pikkel er verdens dårligste løgner og skraldgriner mens han fortæller Simon at selvfølgelig skal han da gå ind ad døren, hvor der står at man skal have badebukser på, nøgen. Af uvisse, men formentlig baglamme, grunde åbner Simon derfor døren og begynder at vade, men får hurtigt indset at han er i svømmehallen og vender tilbage til en endnu lykkeligere Pikkel. Fremragende morgen og godt i gang med tredjedagen.  

  sodertalje_butch_paske

Kringlerens dirtybird var havnet i Sverige. Butch tog det pænt at den var blevet tapet fast på hans kølerhjelm.