Genbrugsminirampen lever stadig

Rampen er bare pillet ned og ligger nu klar til næste epoke

Initiativet til flytningen blev taget af Daniel & Patrick der besluttede at tage sagen i egen hånd, de var trætte af alle de tomme rygter om rampens fremtid. Målet for dem var at rampen skulle bestå og intet andet. William fra Copenhagen Skatepark gav praktisk og økonomisk assistance til projektet, så 5 svin til ham også.

 

P.t har de ingen plan med rampen, drengene så gerne at den kom ned på Enghave plads og blev fuldendt som bowl. Om det kan lade sig gøre er dog meget tvivlsomt p.g.a. metrobyggeriet og andre faktorer men hvis kejseren af vesterbro aka Sidewalk Madsen kan skaffe en tilladelse ville Enghave godt kunne få minirampen.

En anden drøm kunne være at sætte den ud til X-hall, de mangler jo hurtige transitioner men da røret jo snart skal ryddes til fordel for en genbrugsplads vil også det være spild af kræfter. 

Skateboard.dk's garage kunne også være fed hvis ikke den også skulle rives ned snarest.

Hvis der er nogle der har et seriøst bud på hvor rampen kan komme hen, MAX 7 kilometer fra rådhuspladsen så fyr den af, rampen er der og det eneste den mangler er en grund/et hus og lidt kærlighed.