Ny minibowl i Royal Copenhagen Skatepark

 

Den københavnske skatescene blomstrer med et utal af nye projekter mens jylland prøver at komme sig oven på de mange ramper der kom i sommers. 

Copenhagen Skatepark har endelig fundet en løsning på brandmyndighedernes absurde krav og er nu i fuld gang med at bygge deres nye mesterværk, en mini bowl i den lille sal under bordtennis loungen.

 

God langside, hip og corners, selvom der ikke er meget plads i lokalet ser udnyttelsen meget god ud. Det bliver en tight mini og i følge Royal CPH park med en transition som den brede quarterpipe der var oppe på plateauet på sidste års streetareal. Dog ser det for mig ud som om at transitionen er lidt blødere, men hvad ved jeg? Tiden vil vise om den er stram nok til at skramme Mads væk. 

Minibowlen vil naturligvis blive et stort tilløbsstykke for både unge og gamle og på vegne af de sure gamle vil jeg nu "officielt" fremsætte ønsket om at man måske kunne indføre en aften for folk over 30. Det er jo ikke fordi vi ikke kan li de små, de er sku for seje, men nogen gange ville det være fedt med en session uden en flok unger i bunden af rampen der spille SKATE. Hvis der kan være pige session, MEGA session, skateskole session og private sessions så burde det også kunne lade sig gøre med en 30+ session. 

Vertwallen vil give god fart og beder jo nærmest om at blive straffet med en pivot fakie fra Madsen.

 

Planen er vist at der skal laves et corner således at man kan carve over døren. Brand myndighederne ville ikke gå med til at bowlen blev lukket af, så drengene har været kreative.

Forhåbentlig kan vi skate bowlen i Januar men jeg har ikke fået noget bekræftiget endnu. Hvis du ser byggemestrene Mischa og Frede så gi dem en hånd, 2 thumbs-up og en øl, så kan det være det går lidt hurtigere.

P.S. Jylland og Fyn, hvis i har nogle nye skate projekter at byde ind med så send endelig noget info og billeder til os.