Old boystræf i Esbjerg

Jysk skateforbunds old boysafdeling havde indkaldt til juletræf i de  nye faciliteter i Esbjerg.

Den 29. December havde Jysk skateforbunds old boys kaldt til samling. Anledningen var, at Esbjergs nye skatefaciliteter snart skulle åbne for offentligheden og der var mulighed for en testsesh.

Jyllands skatestæder Aalborg, Herning, Aarhus, Haderslev, Esbjerg og Odense var repræsenteret af et team af fine herrer, så fundamentet for en god dag var sikret.

Efter hånden som alfahannerne kom til spottet droppede de ind på streeetområdet, hvor der blev varmet op. Der blev gået til den, men vi må nok erkende, at poppet ikke er, hvad det har været og trickposen på streeten måske ikke er helt up to date. Men viljen var der.

En mindre arkitektonisk blunt gør, at haltaget over bowlområdet kun virker i tørvejr, så arrangørerne var spændte på, om det blev muligt at skate bowl. Vejret viste sig fra sin gode side, så bowlsne blev straffet på behørig vis og det var klart her, at de granvoksne mænd viste at hammeren stadig kan smides.

Esben Garder er lynhurtig til at finde linjer og ligner hurtigt en lokal med sit elegante flow.

Matz og Walther Smith genoplivede en ældgammel fejde, der havde ligget stillen hen siden Smyrna-tiden. De to skatede snakerunnet som om der ikke er nogen i morgen.

Jesper Andreasen var ikke til at trække væk fra den dybe gryde, og fik derfor lokket en mindre flok til sesh i det kolde dyb.

Da det var koldt både ude i bowlområdet og inde i streethallen, og ingen udover Matz besidder ungdommens energi, blev dagens intensive afbrudt af lange kaffepauser, hvor der blev drøftet alt fra gamle skateoplevelser til scenens nye kids.

Da aftenen skred frem og alle de fremmødte havde givet, hvad de havde, og der lugtede af en blanding af flæskesvær og brændte mandler brød forsamlingen op.

En håndfuld tog ud og inspicerede Barrys bowlprojekt, der efterhånden snart står færdigt.

Med løftet om snarligt gensyn kørte de sidste biler afsted efter en på alle mulige måder svedig dag. 

 

Jysk Skateforbunds Kommunikationschef, Morten Knak har klippet en lille sekvens fra dagen.