X-Hall lagt i graven

Jeg har aldrig tidligere skulle forfatte et gravskrift over et bowlanlæg, og trods ihærdig research har jeg haft svært véd at finde passende kilder jeg kunne bruge som reference. Men med hjælp fra Påsk'O'Graffens billeder håber jeg med denne artikel at kunne sætte et passende punktum for alle de gode sessions X-Hall har været vært for igennem de sidste mange år.

 

Billeder: Michael "Påske" Jensen

Lørdag d. 23/10 var absolut sidste chance for at få skatet X-Hall, der var indkaldt til gravøl og Kasper løftede niveauet for danske bowlkonkurrence véd både at stå for gratis øl, samt sørge for en kontant præmie til de første 3 placeringer.

Og lad os få overstået placeringerne med det samme;

Thomas Madsen hev endnu en velfortjent sejr hjem i X hall. Balder Lehmann måtte se sig forvist til andenpladsen af rutinen, men kan dog bryste sig af at snuppe Nicky G's skalp, Guruman måtte "nøjes" med en tredjeplads, ikke dårligt når man også skal stå for musiken.

Skåningene havde også fundet véj forbi X-hall for at sige adjø til bowls'ne, stor respekt til dem for at tage turen over sundet og deltage i løjerne! Og en ligeså stor tak til Grindline knægtene Ryan "The Body" McWhirter og Sean Gutierrez for at ligge betonværktøjet til side længe nok til at fyre op under X.

Kasper viste stort psykologisk indsigt og havde sat system i øl uddellingen, afmålte kvoter af øl blev frigivet i løbet af dagen i et tempo, der sikrede alle en chance for at opnå et passende promilie tal.

Det nye X-Hall kommer til at ligge i røret på den anden side af Bispeengbuen. Efter planerne går der dog et år før de igen kan slå dørene op for den Københavnske bowlscene. Rygterne vil vide at konceptet med flere sammenhængende bowls fastholdes og der verserer endda løse rygter om en udvidelse med et udendørs areal også. Vi holder selvfølgelig som altid øret til jorden og opdaterer jer løbende.

Tak til Albert og Funke for at lange bøffer ud til folket. Til Nuggah for at MC hele affæren, til alle der skatede, drak, røg, kiggede på, råbte, skreg og skjulte en lille tåre i øjenkrog. Hvil i Fred X-Hall: Vi ser frem til du genopstår fra de døde!