Urban spotcheck

Urban poolen checkup 24 år efter første spotcheck!

old_forside 

 

Jeg er ikke konspiratorisk. Men det er mistænkeligt at netop det år hvor københavn har måtte undvære fælledparken pga renovering for Mærsks oliepenge så er der pludseligt dukket en del nye spots op. Først det fantastiske SEB bjerg og siden er Urban poolen blevet renoveret som om nogle holder hånden over skaterne?

Jeg forestiller mig at der på et Bilderberggruppe møde har fundet en samtale sted som kunne have lydt sådan her:

Mærsk: "Vi må hellere give de danske skatere noget beton, ellers immigrerer de jo allesammen til Sverige og så kollapser mit kongerige..."

Hemmelig vigtig person: "God ide. Men er du klar over hvor meget skatere tuder? Vi bliver nødt til at give dem en sutteklud mens byggeriet står på, ellers bliver det en sand syndflod af tuderi."

Cirka sådan må det være gået til at vi er blevet begavet med en renovering af et af Danmarks ældste skatespots, Urban poolen. 

 

old_overview 

Som det ses blev spottet anmeldt i Juni udgaven af Skating i 1986! Den gang skateboard boomede, som det fremgår. Men siden har spottet ikke været til at skate i ca 20 år pga dårlig asfalt. Lige indtil i sommer hvor der blev lagt nyt lag smooth asfalt på. Fliserne er de samme som den gang og emmer af skatehistorie - læs: "de er rimeligt rough". Så Troels og Lars tog renoveringen et skridt videre og malede nogle af fliserne så de bedre kan grindes. 

 

backsmith

Troels viser at Lars's maling er klart den bedste at bs smith grinde.

 

Desværre er den ene halvdel af den oprindelige pool blevet sandkasse og det kræver en meget dedikeret skatearkæologisk udgravning at få den blotlagt igen.

 

old_1 

 

Men indtil parken står officielt klar så er det her et af Københavns få muligheder for poolskating. Ikke imponerende men bestemt underholdende mens vi venter.

 

hurricane 

 Undertegnede fs hurricane

 

Jeg giver en flaske Sperone til den der kan gøre Stoppelaars bs air efter! 

old_stoppelaar 

 

Uheldigvis er de levende billeder optaget med Ronnis kamera så der går nok yderligere 24 år før vi får levende billeder at se fra Urban poolen

ronnyk

Ronni Crook

 

Nye billeder: Påske 

Gamle billeder: Tyvstjålet fra Skating Juni 1986