Lerum skatepark

 

Sjov kombineret asfalt og cementpark. Bowl, streetareal, lys, svømmehal og ølmyg.

Det viser sig at både Jan og Morten har bidraget med billeder ud over Troels og Simon.

 Lasse B. Pivot på solnedgangen.

 Fair nok, mere en bølge arkitekten havde i tankerne. Der er næsten bare lige så vammelt et navn som Solnedgangen. Ok ok, en regnbue rail er værre. En hestesko rail (der godt nok bringer held) er ikke helt lige så slemt. Med mindre man hedder Simon, så er det det værste.

 Så bliver der pludselig kigget skævt bare fordi man smider et pund lever på grillen?

 

Man sku nok have været der.

Enhver tur har brug for en sand veteran. Morten Madsen har gået under øgenavnet Robocop og så Maiden live i 1984. Circa femten år senere skulle Letten pisse i hans mixerskål.

 Bowlen var sjov omend en anelse bulet. Parken som helhed var fed nok. Det der kombo asfalt-cement holder selvfølgelig ikke helt, hey, det kunne være værre.

 Svensken i baggrunden blændes af Butch's fs rock.

 Hov så var der sgu også lige et fedt skatefoto imellem.

 

Så så man lige nørderne ile i aktion i de femten minutter der var mørkt inden lyset tændte.

Fede Dorrits jomfrutur var en success. Måske lige med undtagelse af da hun gav Simon stød.

  Simon inden han fik stød af Dorrit. Note til selv, lad være med at ligge noget i teltet som giver dig stød. Især hvis underlaget er skråt.

Vi slog teltene op på en græsplæne omme bagved. Der var en plads der var oplagt den bedste, men der var kun plads til ét telt, så det blev besluttet at der ikke var nogen der måtte ligge der. Vi var en meget disciplineret enhed. Bortset fra det med alle Bjørnebryggene. De er ikke lige så stærke i den svenske udgave, men mindst lige så læskende. Apropos læskende, det var den nat vi stiftede bekendtskab med den svenske teenage Ølmyg. Et elskeligt folkefærd så længe man fodrer dem guldøl. Problemerne opstår først det øjeblik man afskærer dem forsyningen. Der er rapporteret om et enkelt tilfælde i Sydsverige hvor en Ølmyg gik amok på en teltlejr en hel nat med trusler om at hente sine rockervenner hvis han ikke fik mere øl. Dyttede han også med et horn på sin knallert? Jeg kan ikke huske det. Måske Butch kan, han sagde han ikke lukkede et øje. Det sagde han på den anden side flere gange. Gad vidst om han er panisk angst for svenske ølmyg og ikke har et roligt øjeblik øst for Øresund? Det ville forklare hvorfor han vælger at se sidde og se så skide årvågen ud i sin campingstol frem for at nyde Troelss nocomplypolejam.

Bemærk hvordan de andre turdeltagere ikke er for fine til at holde øje med Troels' ollie. Butch. Du må komme dig over det med ølmyggene, det går ud over din holdånd. Altid er på vagt som du er. Du skal bare lad være med at give dem en øl til at starte med, så gør de ikke noget. 

 Lys over lirum larum